torsdag 31 mars 2016

Längesen...

Nu var det längesen bloggen uppdaterades och det finns anledningar till det. Jag har varit sjukskriven och är fortfarande pga stress. Det har varit oerhört påfrestande på jobbet en period och det i kombination med en händelse som inträffade på jobbet gjorde att bägaren rann över och det blev för mycket. Nu fokuserar jag på att återhämta mig och bara göra roliga saker men det gör att jag inte alltid orkar med saker.

Jag har varit i Malmö och ställt Impa. Där fick hon excellent och blev tvåa i öppenklass utan CK. Men våran kompis Pia tog hem BIR med sin fina Ällie och Impas uppfödare tog sitt första CERT med sin fina tik Helga så vi är nöjda med dagen ändå.

Det har även blivit lite träning med hundarna även om jag har lite svårt att motivera mig. Men de är fantastiskt duktiga och jag mår bra av att klura på lösningar för att komma tillrätta med de bekymmer vi har. Jag har till och med anmält Impa till en rallytävling för att vi verkligen ska hålla igång lite och hon är ju så duktig att jag tror vi kan lyckas den här gången. Salle och jag har ju lite planer på att bli rallymästare i år men just nu jobbar vi enbart på högerhandlingen för det är i den han är osäker och det är där det strular för oss. Men vi börjar göra framsteg där så snart tänker jag anmäla honom till en avancerad klass. Och i sommar ska vi nog ge oss på LK2an igen så vi får den avklarad.

I början på maj hämtar pappa hem en drever valp och den ska jag få ha hand om. Han hoppas också på att han inte missat löpet på sin drever tik för han planerar att para henne och då vill han ha hjälp av mig att ta hand om valparna. Dessutom väntar vi på att Impa ska börja löpa för det finns lite planer på att para henne nu och då blir det ännu mer valpar att gosa med. Ser ut att bli en spännande sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar