tisdag 30 december 2014

Året som gått

Imorgon är sista dagen på året och det känns som om det är dax att summera året som gått. I mångt och mycket har det varit ett underbart år men givetvis har inte allt gått på räls.

Min älskade Saulos har blivit hela fem år! Vi började året med att gå ut och tävla i LK2. Poängen blev 159,5 och då nollade vi läggande under gång. Det va den bästa tävlingen vi gjort trots missarna. Vi gick in i en sådan bubbla där det enbart fanns han och jag och en tävlingsledare långt borta. Bästa känslan någonsin och det är den vi strävar efter i fortsättningen. I maj tävlade vi igen, även den här gången utan 1:a priset och med lite taskig förberedelse så förtjänade vi inte heller det. I maj åkte vi även på Södras hoffeläger i Halen där vi träffade många härliga människor och hundar och tränade i 3,5 dar. Vi startade på tävlingen de håller och hamnade på delad tredje plats trots att vi inte hade stadgan. Sen fokuserade vi på att träna, fixa detaljer och bara ha kul.

Kom in i en svacka framåt hösten och för att kicka igång träningslusten igen anmälde jag oss till en rallylydnadstävling. Kanske inte det smartaste men vi fick sällskap och fick tillbaka träningslusten. Det blev inte mer än 6 rallyträningar men trots det visade Saulos att gammal är äldst och fick 92 poäng och blev 5:a.



Impa fyllde ett och för hennes del har året mest bestått av träning och utställning. Hon börjar året med att bli BIR-valp på sin sista valputställning. Sen åker vi till Nybro där hon får VG, i Osby får hon excelent och blir tvåa i juniorklass efter syster Isa. Allra stoltast är jag nog ändå över hennes resultat i Åstorp där hon blev 2:a bästa tik med CK efter sin mamma (Swedehof's Grand Am) trots att hon i Växjö blev 2:a bästa tik med CK och även fick reserv-CACIB.

Impa har oxå hunnit med att gå MH med de flesta av hennes syskon och i december åkte vi och röntgade. Det tog 4 dagar sen låg resultatet ute på SKK. HD A och ED ua blev det. Även lilla Limpan fick hänga med och tävla rally då jag vet att har hon en bra dag så får även hon ett kvalificerande resultat. Tyvärr va det ingen bra dag för henne men vi blev iaf inte diskade utan fick 5 poäng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar