tisdag 11 maj 2010

Bästa helgen på länge

Helgen har vi tillbringat i Lund hos S, P och Levis och vilken helg det va. Kom fram vid halv fyra snåret på fredags eftermiddagen och vi börjar med en promenad som avslutas i en rasthage så jyckarna får rasta av sig ordentligt och leka med varandra. På kvällen äter vi gott och bara är. S misslyckades lite med pannkakorna så även hundarna blev mätta. =)



Lördag morgon och vi lastar in oss och hundarna i bilen för att åka till Lomma där vi ska ställa Saulos och Levis. Saulos ville hellre va med Levis än springa runt och fjanta i en ring och stå snyggt var inte heller det nån höjdare men det gick bättre än sist. En slät etta fick vi och det är okej. Domaren sa att det är en fantastiskt fin hund, allt är jättebra ända tills man kommer till hans sluttande kors för det sluttar för mycket. Levis skötte sig bra och blev BIR med HP. Tillbaka i Lund igen slappade vi en stund innan det va dax att fixa inför kvällen. Vi fick besök av matte och husse till en golden hane, Torres, som Saulos först ville äta upp men när han insåg att det inte va något vi tolererade blev Torres accepterad och tillslut låg dom utslagna och sov i varsitt hörn. Senare på kvällen kom ytterligare ett par och vi pratade, spelade kort och drack öl till halv tre på natten.

Så här trött är man halv tre på natten

Söndagen började senare än vi tänkt. Vi va alldeles för trötta för att stiga upp tidigt. Vi kom iaf ut till Storegård som hade öppet hus och provade bla på lite rallylydnad, lyssnade på föredrag och gick en tipsrunda. Jag träffade en 11veckors hoffevalp. Så söt, så söt... Den ville leka med Salle och visst ställde han upp lite försiktigt. Efter ett par timmar va det dax att dra sig tillbaka och ta det lite lugnt innan det va tid för mig att köra hem igen.

Det blev en kanon helg trots att Saulos blir helt besatt och blockerad av schnauzern och knappt vet vad "sitt" betyder.
Syns det hur dyrkande han tittar på henne? ------>

2 kommentarer:

  1. Ja hon verkar ha blivit hans stora kärlek =)
    Tack för en jättetrevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen =)
    Tack själva, den kunde inte ha blivit bättre!

    SvaraRadera