måndag 9 april 2012

Då va det gjort

Jag har anmält till vår första tävling. Var och när säger jag inte men jag är redan nervös. Har konstaterat att antingen kommer det gå strålande eller så kommer det bli en föreställning av clownkaraktär. Beror helt på hur min Salle kommer reagera på min nervositet och känner jag min clown rätt så blir det clownföreställningen publiken får se. Vi kommer jobba stenhårt på läggandet och apporteringen för det är de bitarna som saknas. Resten kommer vi bara finslipa.

Kursen jag skulle gått har jag fått hoppa av då nästan alla kurstillfällena ligger på kvällar jag jobbar. Trist men jag kommer få vara med på de tillfällena jag kan. En av instruktörerna tog sig tid att se mig lägga spår och hur jag förberedde Saulos för att sen komma med tips, idéer och råd om hur man ska/kan göra för att få en bättre spårhund. Mycket intressant och mycket kändes vettigt så det ska jag jobba vidare med.

Träningsmässigt då? Min teori verkade stämma, de senaste träningspassen har gått så mycket bättre. Sist på klubben gjorde han en klockren budföring. Lever fortfarande lite på den. Rutan tjurar lite men det beror på att han har så hög fart in att han inte hinner stanna på mitt "stå" plus att han inte riktigt har fattat att det är i fyrkanten han ska stanna. Ibland är det inte bra med en hund med massa fart i men det är ju det jag gillar.

Min bil mår, trots att den är nyfixad och nybesiktigad, inte så bra så funderingar finns på att köpa en ny istället för att reparera den jag har. Tar hjälp av mammas sambo för att kolla runt lite då han är den vi alla vänder oss till när vi behöver hjälp med våra bilar. Jaja vi får se vad som händer med bil.

4 kommentarer:

 1. Här händer det grejer. Tävling och ny bil på G, så spännande :)

  SvaraRadera
 2. Det händer så mycket här att jag inte vet hur jag ska hinna med allt ;)

  SvaraRadera
 3. Vad spännande! Håller tummarna för att det går bra på tävlingen.

  SvaraRadera
 4. Tack Madeleine för tummarna =) Det gick ju riktigt bra för oss ;)

  SvaraRadera