tisdag 26 oktober 2010

Varför man inte ska cykla!

Mina småbröder cyklade hem från skolan igår. Stora A skjutsade på lilla A och så fjantade dom runt lite i en nerförsbacke och for rätt ner i diket. Stora A landade med huvudet först och skrapade upp stora delar av vänster ansiktshalva på gruset och fick åka ambulans till akuten. Lillasyster E körde hem och följde med ambulansen in och jag mötte upp på akuten. Anledningen till att vi gjorde det beror på att mamma var i Egypten på semester.

Fyra timmar spenderades på akuten igår eftermiddag/kväll (stackars Salle fick sitta i bilen) och vi fick ta med stora A hem med en näsfraktur och skrubbsår som diagnos. Imorgon ska han opereras och som tur är är mamma hemma då. Stackars stora A fick två fläskläppar och ömma käkar så nu kan han bara äta flytande föda men det enda han äter är kräm då allt annat enligt honom är äckligt.

Tur i oturen att det inte blev värre skador på stora A. Lilla A klarade sig däremot så gott som oskadd. Nått lite skrubbsår på knäna bara. Lilla A skötte sig exemplariskt som när han såg hur stora A såg ut ringde 112 innan han ringde och informerade E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar