söndag 27 december 2009

Första julaftonen

Då har Saulos fått uppleva sin första jul. Vi började kl 10 hemma hos mamma och hennes sambo. Hans dotter J hade med sig sina två Grand Danois tikar, Diva och Bimbo. Dom va inte fullt så intresserade av att leka med Saulos som han va av att leka med dom trots att han tyckte dom va lite läskiga och att det va bäst att vara lite försiktig. Dom funkade iaf bra ihop och när vi kände oss säkra på att dom inte skulle börja bråka (vi stod nog ute en halvtimme) gick vi in och drack lite glögg. Sen fick Saulos vara i hallen under tomtens besök. Därefter blev det lite julmat och snart va klockan halv tre och det va dax att lasta in i bilen och åka vidare till farmor.

Hos farmor hade kusinerna, farbror, faster och pappa parkerat sig i tv-rummet för Kalle Anka, farmor fixade med kaffet. Saulos fick gå in först och blev jätteglad över att där va folk som han inte träffat tidigare. Efter att ha tillbringat några timmar hos farmor och ätit julmat än en gång gick vi hem till pappa och stannade där en stund innan jag och Saulos åkte hem för att sova.

Jag vet att både Saulos och katterna inte bryr sig om dom får något på julafton eller inte men jag vill gärna att dom ska få något lite extra så jag hade köpt en burk med blötmat som dom fick dela på till kvällsmat ihop med sitt vanliga torrfoder innan sängen hägrade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar