torsdag 17 december 2009

Snö


I går åkte jag och Saulos ut till Lagan för att möta upp M och Bach. Vi åkte ut till Hallsjö för en långpromenad med hundarna. Det va något som dom uppskattade riktigt mycket. Tror inte att dom va stilla många sekunder åt gången. Bach är lycklig bara han får springa med en pinne i munnen, helst ska man kasta den åt honom oxå. Saulos bestämde sig för att enda sättet att få Bach att leka som han vill är att sno pinnen.

Idag började dagen tidigt. Vi plockade upp S och Levis i Alvesta och skjutsade dom till Ljungby. Där tog vi en promenad i Kronoskogen och lät dom springa fritt och leka med varandra. Sen lunchade vi och fikade för att fördriva tiden tills vi skulle träffa två kompisar till S och deras rottis Amadeus. Ytterligare en långpromenad stod på dagordningen. Saulos har bara träffat Amadeus en gång tidigare och då tyckte han att han va stor och läskig och ville helst ha lite avstånd. Nu har han dock vuxit till sig lite och blivit tuffare så vi lät dom bekanta sig lite lösa innan vi gick. Hade man inte känt sin hund hade man nog blivit lite rädd då det stundtals lät väldigt allvarligt men det va inga problem och under promenaden brydde dom sig inte värst mycket om varandra. Nu ligger Saulos helt utslagen och sover.

2 kommentarer:

  1. Tack för den trevliga dagen och för att du hämtade oss i Alvesta.Levis hälsar och undrar om inte Saulos kan donera lite päls till en bättre behövande Schanuzer...

    SvaraRadera
  2. Tack själv! Saulos hälsar att det är bara att komma och hämta... Det tappas ju en hel del just nu ;)

    SvaraRadera